Diensten !


 

Pakket 1

* Basis pakket €65,. * .de shoot zal ongeveer  90 minuten duren, in die tijd maak ik foto`s, - ik selecteer de10 a 15  beste foto..... deze worden geoptimaliseerd, digitaal geleverd.... in sociaal media formaat en met watermerk....in overleg met u, wordt 1 van de 20 foto`s in hoge resolutie/ geoptimaliseerd geleverd zonder watermerk .... zodat deze geschikt is voor afdrukken.

Pakket 2

* standaard pakket, €100,,. * dit is een normale fotoshoot, . deze zal ongeveer 2  uur in beslag nemen, dit is inclusief actie, stand ( evt. groothoek) en portret foto`s en in overleg, is er veel mogelijk, ik selecteer de 15 tot 20 beste foto`s, deze zullen met watermerk geoptimaliseerd, in digitaal formaat geleverd worden.. in overleg worden er 3foto`s gekozen, die ik in hoge resolutie geoptimaliseerd in een zo groot mogelijk formaat lever zodat ze zonder meer geschikt zijn voor drukwerk .

pakket 3

* zijn alle andere huisdieren in overleg, katten, ratten, paarden en andere eventueel specifieke wensen basiskosten, vanaf €65,.. deze prijzen gelden in een straal van 25 kilometer van mijn woonplaats, ...fotoshoot in mijn woonplaats, Andijk, vooroever. krijgt u een korting van 10 %. Daarbuiten reken ik een kilometer vergoeding van 40 cent de kilometer